svētdiena, 2011. gada 9. janvāris

the new angle


Slikti nav. Tikai laika arī īsti nav. Es pat nezinu, kur šamais tā pazūd katru dienu un nav jau tā, ka es darītu kaut ko ļoti īpašu, vienkārši ik pa laikam nākas attapties, ka pagājusi vēl viena diena. Nu jau nedēļa paskrējusi.

Pietrūkst man māju, mīļcilvēku un visu brāļu un māsu, bet šeit ir tā jauki. Amsterdama man patīk, patiktu vēl vairāk, ja man būtu ritenis un nebūtu visur jāčāpo kājām. Mūsu puiši gan vienu jau pamanījās dabūt, tā ka ceram, ka drīz dabūs vēl vienu un tad varēs vest mūs uz bagāžniekiem uz kursiņiem.

Kosmiskās kūciņas vēl nav iemēģinātas, daži te sabiedēja ar tādām ne visai pozitīvām pieredzēm, bet nu laikam jau vienreiz dzīvē uz savas ādas tomēr jāizmēģina.

Sarkano lukturu rajons gan mani aizrāva, nu tā, ka tiešām interesanti un man gribas apstāties un rūpīgāk apskatīt tās sievietes, bet kauns kaut kā. Daudzas tādas ļoooti kolorītas ;D nē, nu pastāvējusi gaļa arī laikam ir gaļa, pietam – jo vairāk jo labāk. 50 eiro par 15 minūtēm, nevaru izlemt, vai tas ir lēti vai dārgi.

Pirmo īsto ballīti ar došanos uz vietējiem bāriem un klubiem es gan izlaidu, jo biju pārāk nogurusi un vienkārši nespēju piespiesties ne fiziski, ne garīgi. Paliku mājās ar Dr.Pepper un filmu. Tas bija labs lēmums, neraugoties uz to, ka gāja viņiem labi un Mārciņam jau pirmie gejdraudziņi radās.

Nu pagaidām man patīk un ceru, ka patiks arī turpmāk :)

4 komentāri:

  1. Šo ierakstu es gaidīju un apņēmos pat izciest tās pāris sekunžu mokas ielogoties, lai komentētu ;D
    Forši, ka jums patīk un tā, un vispār tagad savādi ar Amsterdamu, jo man tur ne pārāk patika, bet tagad, lasot un bildes skatoties, gribas galīgi. Laikam tās neizmēģinātās kūciņas velk atpakaļ

    AtbildētDzēst
  2. nu man prieks, ka tu tā saņēmies uz biji gatava izciest šīs Tantala mokas ;D

    jūs jau bijāt tikai pāris stundas, ja nemaldos un pietam lija lietus. jo man patika gan pirms vairākiem gadiem, kad biju pirmo reizi, gan tagad. un kūciņas un review par to noteikti būūūūs, varēsi pat atkal ielogoties kaut kad to dēļ ;D

    AtbildētDzēst
  3. es braukšu ciemos. ir plānā, gatavojaties. bet tas gan kaut kad pavēlāk. uz šejieni, protams, arī gaidu (:

    bučuki no italy

    peļu māra.

    AtbildētDzēst