piektdiena, 2010. gada 10. decembris

a cold, cold heart



Šodien man to vien gribas darīt kā čīkstēt un īdēt par ziemu un sniegu, un laiku ārā vispār. Noteikti pie vainas ir mani šīrīta pārdzīvojumi, kad biju gatava iekrist tajā nolādētajā baltajā nāvē un palikt tur tā, jo vienkārši nespēju vairs. Un nav jau tā, ka es būtu vārgākā meitene pasaulē, 9 gadi regulāras liela koka + metāla instrumenta nēsāšanas tomēr ir devuši nelielu rūdījumu. Bet šodien bija par traku, tā pa īstam - līdz vidēji skaļiem kliedzieniem un asarām acīs, kas pat nespēja tā kārtīgi iztecēt, jo vējš viņas vienkārši sapūš atpakaļ.
Katrs solis nāca ar pēdējām gribasspēka kripatām, skaļu "tu nedrīksti padoties!" mantras skaitīšanu un solījumiem darīt visu, kas manos spēkos, lai pēc iespējas mazāk ziemu man te turpmāk nāktos pavadīt. Es galīgi un pavisam neesmu ziemas cilvēks, tāpēc vismaz 1/4 gada es te esmu diezgan nelaimīga.

Un galerijas ar vasaru draudziņos šobrīd rada fiziskas sāpes.

Bet nu viss, pačīkstēju un pietiek. Tagad jābloķē traumējošās atmiņas, jo citādi esi drošvien atteiktos iet laukā no mājas līdz martam.

Āāāā, un tie visi, kas "grib sniedziņu" un domā "aaaawww, cik smuki ārā! ziema ir TIK superīga!" - atbrieniet uz Bišumuižu un vienkārši ņemiet un nomirstiet no laimes! Pasaule bez jums var iztik, bez ziemas arī.

12 comments:

  1. ak, tu - Čūska. :D Man ziema patīk, bet nenoliegšu, ka šādos laika apstākļos vislabāk tieši novērojama caur logu, jo vazāties pa šādu laiku negribās. Un man liekas, ka tu esi klausījusies Norah Jones - viņa ir tāda dziesma "Cold, cold heart" - ļoti forša dziesma. :)

    http://www.youtube.com/watch?v=g35zS1tVO3o

    AtbildētDzēst
  2. ja man nebūtu jāiet ārā no mājas, tad es arī neiebilstu, bet, tā kā ir, tad es iebilstu ĻOTI!

    Nōru nebiju gan klausījusies, viņa it kā ir laba, bet man vienmēr pie viņas velk uz miegu ;D

    AtbildētDzēst
  3. tu esi pārāk kategoriska. nav vainīgs gadalaiks, bet tavs noskaņojums un apģērbs. ja tev gribas čīkstēt un uzskatīt, ka ziema ir dbīla, tad tāda tev tā arī būs. bet ja tu čīkstēšana svietā uzvilktu siltākas drēbes un izietu ātrak no mājās arā, sagaatavotos apstaigai un paņemtu līdzi kafiju, tad arī viss izvērstos daudz skaistāk.

    AtbildētDzēst
  4. bet pie mana noskaņojuma ir vainīgs tieši gadalaiks! lai arī cik biezi es apģērbtos un cik laicīgi neizietu no mājas (un laicīga iziešana nozīmē vairāk laika pavadīšanas TUR - ārā, brrr), tas tāpat nemainīs faktu, ka man nepatīk, ja man pieskaras sniegs, man nepatīk baltums, kas spiež acīs un nepatīk visu laiku krist.
    ir cilvēki, kam nepatīk kaķi, lai arī cik mīlīgi un murrājoši tie būtu; un ir cilvēki, kam nepatīk ziema, lai arī cik biezas būtu drēbes un cik smuki būtu arā.

    AtbildētDzēst
  5. nu okej, bet tad nesaki, ka pasuale var iztikt bez cilvēkiem, kuriem patīk ziema un lai viņi mirst.
    bišku pa traku tā čīkstēšana tev aiziet

    AtbildētDzēst
  6. mazliet hiperbolisku izteicienu dzīvei nekādi neikaitē ;D

    AtbildētDzēst
  7. nu tev patiešām tad ir cold cold heart, jo nekur jau nav teikts, ka pasule bez tevis neiztiktu!

    AtbildētDzēst
  8. nekad neesmu teikusi, ka neiztiktu. bez daudzām lietām iztiktu, anonīmiem komentāriem tai skaitā.

    AtbildētDzēst
  9. Ziema ir tik smuka, sniedziņš ir superīgs, man patīk cīnīties ar vētrām un brist, patīk apsnigt (vienīgi slapji mati nepatīk), patīk ieputināties un patīk šķūrēt sniegu, patīk ģērbties džemperos!
    Vasara gan man besī lielākoties, jo fakin visu laiku ir karsti, es svīstu, mani vaigi ir sarkanā krāsā, naktī temperatūra istabā ir +30 grādu, tā ka gulēt nav iespējams, mašīna piekarst nejēgā utt. Bet dažreiz man patīk vasara. Es ceru, ka ziema arī tev dažreiz patīk (nu, vismaz Ziemassvētkos, kad, manuprāt, būtu ļoti muļķīgi, ja nebūtu sniega)(:

    AtbildētDzēst
  10. tu esi totally winter person! es ne ;D man patīk vasaras maigajā vējiņā plīvojošas kleitas, stundām ilga braukāšana ar riteni, grāmatu lasīšana ārā dārzā un skriešana no rītiem svaigajā gaisā, man patīk ēst saldējumu katrā ēdienreizē un vēldzēties ar ledusaukstu kōlu, izkust kā šokolādei un būt brūnai kā mandelei ^_^

    par mašīnām gan taisnība, autobusos tādos tālākos pārceļojumos it sevišķi!

    nu ok, ziema varētu būt manis pēc nedēļu - tad būtu smuki Ziemassvētki, varētu vienu reizi iziet ārā ar kādu ziemas atribūtiku un izpriecāties, bet tas arī viss ;D

    AtbildētDzēst
  11. Izskatās, ka kaut kāds anonīmais (MĪKSTAIS!!) ir baigi aizskarts par visu šito :D

    nēēē, bet man gan ļoti patīk ziema, bet te man sniega nav necik. tikai auksts un vējains. Brauc ciemos te pa ziemām

    AtbildētDzēst
  12. atslēgvārdi "auksts un vējains" noteikti neizklausās daudz labāk par sniegainumu ;D

    AtbildētDzēst