otrdiena, 2010. gada 30. novembris

the sun without fire



Ak, kā man patīk rudi mati. Es vienkārši nevaru beigt skatīties, jo tā krāsa ir tik INTERESANTA. It sevišķi, ja vēl dabīgi, bet tas tā reti redzams tomēr.
Varbūt pie vainas jaunais Harijs, kur Vīzliji vienkārši spridzināja; varbūt tas, ka šodien nejauši feisbukā skatījos daudz bildes ar vecu paziņu, kas ir pārgājusi no blondā un TIK spilgti rudu krāsu, ka es vienkārši nespēju neskatīties; bet varbūt vienkārši fakts, ka ir sācies tas "es zaudēju krāsas" gadalaiks a.k.a fakin' ziema.
Es zinu, ka daudziem nepatīk un vēl jau tie visi ginger joki, bet es nespēju. Man liekas, ka būt rudam ir vienkārši pārāk aizraujoši! Noteikti ir visādas lietas, ko var darīt tikai rudmataini cilvēki, es gan, protams, nezinu kādas tieši, jo nepiederu viņu kliķei, un tās lietas droši vien ir ļoti slepenas, bet nešaubos, ka ir tādas lietas.





Varbūt kādu dienu es pamodīšos ar drosmi kabatā un došos pēc vismaz neliela ruduma, bet droši vien, ka tomēr ne. Bail, ka tad es izskatītos vienkārši jocīgi, nevis interesanti, pietam tā ir tāda krāsa, ko es diez vai varētu tā "nest" ikdienā.
Ehh, bet nu var jau pasapņot.








5 komentāri:

  1. skaisti jau nenormāli :) labākaji draudzenei ir dabīgi rudi mati, nav tik smuki koši kāds būtu mans mīļākais tonis, bet tomēr. un viņa krāso matus, akkk ;/

    AtbildētDzēst
  2. laikam ir tā kā saka - parasti to, kas ir, nenovērtē. tās, kam taisni mati, grib lokas, bet čirkainās ar apbrīnojamu pacietību un apņēmību katru rītu taisno. tādas ir tās meitenes - nekad nav labi ;D

    AtbildētDzēst
  3. es arī nokrāsoju rudus no blondiem, dievinu to krāsu.

    AtbildētDzēst
  4. Hoωdy! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

    Feel free to visit my web page: skin lightening for african americans

    AtbildētDzēst
  5. If sοmе one dеsіrеs to be uрԁated with newest technοlogіes therefοre he
    muѕt be pay а visit this ωebsite and be up to date dailу.


    mу page - skin lightening for african americans

    AtbildētDzēst