pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

strangers have the best candy

Labi, man varbūt nav mērķu dzīvei, bet man ir vesels viens mērķis novembrim. Stipri ierobežot patērētās kōlas daudzumu. Citādi tie daudzie patērētie litri noteikti nenāk par labu manām iekšiņām. Bet es neesmu vainīga, ka kōla ir tā kā šķidrs prieks, kuru gribas vienmēr.
Lai vai kā, man turpmāk ir atļauts izdzert vienu kōlas vienību nedēļā. Viena vienība ir vai nu bundžiņa vai 0,5 pudelīte. Tātad maksimāli 2 l mēnesī. Un tātad šonedēļ es jau esmu paspējusi savu normu iztērēt.
Ejot uz kino es drīkstu dzert arī Dr.Pepper, bet to ir atļauts darīt TIKAI kino. Tātad, ja man ļotļoti gribas Dr.Pepper, tad man ir jāiet arī piespidu kārtā uz kādu filmu. Varbūt tas mani motivēs beidzot īstenot spontānā kino ideju.

6 komentāri:

  1. Labs plāns, ļoti labi pārdomāts plāns, jāiet uz Hariju! Iespējams, bet tikai iespējams, es arī atļaušo Dr.Pepper tad

    AtbildētDzēst
  2. nu ja jau nav lielo dzīves plānu, tad varu veltīt daudz laika, lai sīki pārdomātu šādus mazos plānus ;D
    un Hariju es nevaru sagaidīt diezgan! Dr.Pepper arī!

    AtbildētDzēst
  3. bet no decembra gan tev jāatsāk dzert, jo tad no katras pudelītes 1 sant. aizies ļoooooti labam mērķim :)

    AtbildētDzēst
  4. nu bāc, it kā Visums tiešām gribētu, lai manī asins vietā rit kōla ;D

    AtbildētDzēst
  5. Dr.Pepper > Coke

    Hmm, varbūt arī nav tomēr, drīzāk vienādības zīme, bet Dr.Pepper salīdzinoši nesen parādījās šeit (vai vismaz manā redzeslokā), tāpēc liekas labāks. Nē, ir arī labāks, jo perfektai kolai jobligāti vajag citronu, bet Dr.Pepper ir lielisks tāpat!

    AtbildētDzēst
  6. jājā, es tev piekrītu par Dr.Pepper, tas ir pats labumiņš! :)
    ja man vienmēr būtu izvēle, es allaž ņemtu Dr.Pepper, bet, tā kā to var dabūt tikai Stockmanā un vienā kioskā manā autobusa pieturā (nu vismaz es nezinu, kur vēl var dabūt), tad bieži samierinos ar kolu un Dr.Pepper taupu īpašajām kino reizēm

    AtbildētDzēst