ceturtdiena, 2010. gada 26. augusts

shrinking universe

Es atdotu vienu no saviem nākotnes bērniem par to, lai šī vasara nekadnekad nebeigtos.
Jo tik ļotļoti lieliski viss ir bijis. Tik spilgti un piepildīti un vēlreiz vienkārši LIELISKI, ka šobrīd man gribas vienīgi sēdēt un skumt, un klausīties sad pleilisti iekš stereomood.
Šis laikam būs grūtākais mācību iesākums manā nemaz ne vairs tik īsajā mūžā, jo uz skolu parasti augusta beigās jau sāka gribēties, un pagājušogad es vēl nezināju, ko gaidīt no universitātes, un bija tāda excited sajūtiņa par visu jauno. Tagad es zinu, kas tur mani sagaida un man nepatīk tas, ko zinu.
Šodien, kad dabūju lekciju sarakstu, atkal sāka griezties plānošanas zobratiņi un varēja just, ka 3 mēnešus šie ir atpūtušies, jo šobrīd man nav ne jausmas kā lai visu saplāno un sakārto ideālā sistēmā. Un es nespēju veiksmīgi funkcionēt tādā bezsistēmas stāvoklī.

Mierinu sevi ar to, ka septembris būs tik pārpildīts ar visādām lietām, ka paies nemanāmi, nesāpīgi un zibenīgi. Un tad vēl tikai 4 mazi mēnesīši.

Ai, labi, pačīkstēju drusku un pietiek. Tagad daži pozitīvi fakti, lai pasaulē valdītu līdzsvars:
- redzēju NIKOLAJU PUZIKOVU!
- saraudināju bērnu
- biju aktīva karsēja
- noskrēju nakts skrējienā
- pabeidzu Viktoru Igo lasīt
- dabūju studiju maksai atlaidi
- ēdu šodien "Karlsonu"

Un es apņemos censties darīt tā, lai sirdī vasara nekad nebeigtos. Un ceru, ka ar šo apņemšanos ies labāk kā ar apņemšanos pirms gulētiešanas neskatīties šausmenes un disturbējošās filmas.

5 komentāri:

  1. hhahaha. tā sasmējos par to nākotnes bērnu! :D
    māsa Venta, tici man-es arī negribu, lai vasara beidzas. :D
    un es šorīt sad pleijlisti nomainīju pret hopeful, lai ir vismaz kāds uzmundrinājums. :)

    AtbildētDzēst
  2. man milzu prieks par to labo vasaru, un zini reizēm vajag tāpat to sajūtiņu, ka jau jau tagad ar katru gadu tās vasaras paliek arvien labākas, tad kāpēc gan tas nevarētu tā turpināties? (:

    AtbildētDzēst
  3. kas jums ar to stereomood? man nepatīk :D
    es arī redzēju nikolaju, high five

    AtbildētDzēst
  4. stereomood ir lieliska lieta tādiem cilvēkiem kā man, kas kompītī netaisa nekādas dziesmu listes un kam visa mūzika atrodas vienā nepārskatāmā mapē ;D

    AtbildētDzēst
  5. reizēm ir lietas par kurām nevajag jokot. dzīve var atspēlēties :(

    AtbildētDzēst