pirmdiena, 2010. gada 1. marts

the time you forgot to breathe


Kūstkūstkūst.
Lai arī cik nepatīkami un slapji tagad būtu ārā un lai arī cik ļoti man netraucētu sūce kreisajā gumijniekā, tā kušana nozīmē PAVASARI. Un tas nu ir kas tāds, ko es tiešām mīlu. Kad biju maza, katru rītu pavasarī skrēju ap māju un meklēju tikko izdīgušos krokusu un sniegpulkstenīšu asnus, ar katru rītu to bija arvien vairāk, un es kļuvu arvien priecīgāka. Šogad pēc lielajiem pavasara plūdiem (hehe) varētu darīt līdzīgi.

Izrādās, ka es esmu lieliska biljarda spēlētāja.
Jau nu NĒ ;D
Divās spēlēs sabliezu kādas 5 bumbas, bet lielāko daļu pretinieku komandai, tā ka vērtīgākā spēlētāja balvu gan šoreiz neieguvu.
Vispār Mannas dzimšandiena bija tiešām jauka. Man patīk meiteņu ballītes ar filmām, spēlēm un ēdienu.

Vakar, ejot jau uz miega migu, uzslēdzu nedaudz tē vē un nejauši aizrāvos ar filmu Stigmata. Nācās noskatīties līdz galam, kas bija ap diviem, jo pārāk ieinteresēja. Bet tad, kad tur sāka būt pārāk "ūūū, mani apsēdis dēmons" un atrisinājums bija par tēmu, cik baznīca varaskāra un korumpēta, kaut kā zuda tas foršums.
Pēc tam man ilgi rādījās visādi priesteri 'n stuff un nevarēju ilgi, ilgi aizmigt.
Vēl vakar ar sajūsmu beidzot novilku Rec 2. Ja tu esi redzējis oriģinālo Rec un gribi zināt, kas ir vilšanās, tad noskaties obligāti. Pirmā daļa mani tiešām biedēja, bet šajā skatījos ar diezgan garlaikotu aci. Nu labāka par parastajām Holivudas šausmenem jau ir, bet tā pirmā daļa tomēr bija radījusi pārāk expectations, kuri nepiepildījās. Tad, kad izrādījās, ka otrajā daļā viņi to pavērš ļoti par dēmonu filmu, bija tāds waaaaat. Pēc tam kādu brīdi par to nedomā, jo uzrodas superkaitinoši tīņi, kas ir nu tiktik stulbi un kaitinoši, cik tīņi vispār var būt. Un tad, kad jau tu esi apradis ar dēmonu domu un izlem, ka ir tīri ok, viņi tur iemet pārāk lielus pārspīlējumus un tā nelabā apsēsto iedzīvotāju doma atkal velk uz "waaaat" pusi.

Šodien bija Dadžu sēde, kurā bija milzu maiss ar bulciņām. Vienīgā sēde, kad dod reāli ēdienu un Prelīnas NAV. Ironija te būtu visprecīzākais no precīzākajiem raksturojumiem .

Gribētu kaut kad netālā nākotnē apmeklēt šo. Izskatās tik super lietas. Būtu super arī, ja nemaksātu miljonu, bet nu to es vēl nezinu.

Vēl es esmu slinkāka par pandu un negribu neko darīt. Man liekas, ka man noderētu tāds motivation coach vai life coach, nezinu kā sauc, esmu tikai filmās redzējusi. Viņš mani bikstītu darīt lietas un mudinātu sniegties uz mērķiem un tā. Tas būtu jauki.

Vēl es gribu kaut ko izdarīt ar matiem, jo tagad tur valda tāds blaah. Nezinu ko gan. Ir dienas, kad gribētu mainīt toni, ir tādas, kad domāju par citu formu vai garumu, bet ir dienas, kad gribu garusgarusgarus. Tās idejas tur savā starpā konfliktē, tāpēc ir grūti :D
Šis ir tas brīdis, kad jūs man drīkstat ieteikt kaut ko matu sakarā.

5 komentāri:

  1. man arī ļoti ļoti ļoti patīk meiteņu ballītes. lūdzu izdarām vismaz vienu aprīlī, ja?

    uuuun, maini toni. kaut ko ne ļoti radikāli, bet tik daudz, lai var pamanīt.

    un Elīnīte netiek pie food for free? tas ir smieklīgi :D

    AtbildētDzēst
  2. FAK. tas ir viss, ko varu teikt



    par matiem
    es domāju toni nē, jo visi saka, ka tumšiem matiem tā 87% ir kļūda. un tev ir tāda smuki tumša krāsa. pie tam es kkad sen redzēju tevi sapnī ar blondiem matiem, tas bija pārāk dīvaini :D
    vispār nezinu, manšķiet tev vajag Andras konsultāciju, viņa tomēr tāds matu lietpratējs ar visādām pieredzēm/frizūrām ;D

    AtbildētDzēst
  3. meiteņu ballītes kaut vai katru dienu, jā :)

    haha, blondi toč nē! nu man neliekas, ka man ir smuki tumša krāsa, tas aļģu apakštonis tomēr sit cauri :D
    cik cilvēki, kādā laika posmā piedalījās tavā pētījumā, kura rezultāts ir 87%, un kādas pētījumu metodes izmantotji? ;D
    bet par toni jau sāku pārdomāt, jo Annija ir vienīgā, kas saka, ka mainīt, unī meitenes teica "nēnēnē", bet nu es vēl konsultēšos, domāšu un varbūt ap jūniju būšu izlēmusi ;D

    AtbildētDzēst
  4. seeeen biju sokboksā un viņš sūkāja XD
    izskatās, ka tagad sūkā mazāk :D

    es saku, ka maini
    jo pārmaiņas ir lieliska lieta

    AtbildētDzēst
  5. labas pārmaiņas ir lieliska lieta, sliktas pārmaiņas ir nu vienkārši sliktas :D

    AtbildētDzēst