otrdiena, 2010. gada 2. februāris

unstuck in time


Vispirms jau noteikti jāvelta kādi vārdi sniegam. Teikšu: "Wooow, tevis ir DAUDZ šogad!". Oriģināli man riebj ziema un viss, kas ar to saistīts, sniegu ieskaitot, bet, man patīk, ka ir tik šausmīgi daudz, ka pat interesanti. Katram ir kāds smieklīgs stāstiņš par to, cik smieklīgi cilvēki tīra sniegu. Šodien, teiksim, viena tāda īsiņa kursabiedrene iebrida kupenā līdz padusēm.Viņai prieki, mums smiekli. Jā, nu inčīgi tā visnotaļ.

Vakar bija tāda pirmā diena manā studiju mūžā, kad nu vispār nevarēju pievērsties mācībām. Lekcijās neko nespēju klausīties. Bet nu tur pie vainas varbūt tas, ka pasniedz mūsu Veselības ministres meita, kas galīgi nav forša un galīgi neprot runāt. Bet nu enīvej, šajā neklausīšanās ietvaros, kas nebij man vienīgajai, tāds ļoti gossip aizgāja. Uzzināju TIK daudz jaunu, inčīgu lietu. Tāda riktīga aprunāšana, kāda sen nebij bijusi ;D
Vēl vakardienas nemācīšanās izpaudās tajā, ka ejnutusazinkāpēc darījām pokemonus. Nu tā, ka es atceros kādu pokemonu un Mārciņš viņu uzzīmē, es mēģinu atcerēties visas konkrētā pokemona attīstības formas, bet Mārciņš māk tikai pokemonu nosaukumus vāciski, tāpēc nav nekāds diži labais palīgs šajā tik svarīgajā misijā.

Un es pēdējās dienas jūtos tik šausmīgi vīlusies, jo visinteresantākos sapņus pārtrauc modinātājs nu pašās interesantākajās vietās.
Piemēram.
Nr.1. Man pēkšņi nāk atklāsme, ka cilvēki, ar kuriem kontaktēju, ir citplanētieši. Es viņus konfrontēju un domāju, ka viņi šo noliegs, bet viņi pilnīgā mierā atzīst savu ārpuszemes izcelsmi. Tad es viņiem prasu, cik tālu ir no Zemes līdz viņu planētai un viņi saka, ka aptuveni 100 miljardi gadu jālido. Es prasu, vai viņiem nebij garlaicīgi tik ilgi braukt un ko viņi tik ilgi sadarīja. Un tad, brīdī, kad es tūliņ uzzināšu, kā citplanētieši izklaidējas pa ceļam uz zemi 100 MILJARDUS GADU, zvana modinātājs. Netaisnība.
Nr.2. Sapņoju par daiļslidošanas čempionātu, kurā piedalās Eds Vestviks un Leitone Mīstere (Chuck & Blair, you know) un viņi tur vareni slido un tūliņtūliņ sāks savu izvēles programmu, ko visi skatītāji gaida dikti, jo būšot baigi awesome, atkal modinātājs. Es tiešām gribēju redzēt viņu slidojumu. Netaisnībanetaisnība.

Šodienas pārdomas (ak, tavu brīnumu! atkal filozofijā) par to, kāda ir atšķirība starp Maugli un Tarzānu. Es kaut kā līdz šim domāju, ka Tarzāns ir pieaudzis Mauglis, bet kursabiedrene, ar kuru šito apsriedām, vairāk sliecās uz variantu, ka ir divi dažādi stāsti, viens no viņiem pilnībā uzaudzis ar zvēriem un nerunā cilvēku valodā, bet otrs kaut kā bērnībā nonācis džungļos un runā gan zvēriski, gan cilvēciski.
Soooouu, ja kāds zin atbildi uz šo vitāli svarīgo jautājumu, droši dalieties ar mani!



3 komentāri:

  1. Tas ir tas, kas man unī nenormāli pietrūkst - visādas klačas ar aprunāšanām :D

    AtbildētDzēst
  2. runājot par maugli/tarzānu :D
    ir divi dažādi stāsti, mauglis ir kiplinga domu auglis, tarzāns ir viena cita autora. vēl viena būtiska atsķirība - cik es zinu, maugli uzaudzināja vilki un tarzānu kkādi pērtiķi :D.

    tas par tiem sapņiem - galīgi retarded, man riebjas, kad tā notiek

    AtbildētDzēst
  3. ooo,lieliski, bilde top skaidrāka nedaudz ;D vēl vajag uzzināt par tām runas spējām un vēl mani interesē, vai viens no šiem autoriem nošpikoja ideju no otra, vai tā vienkārši netīšām gadījās līdzīgi

    AtbildētDzēst