svētdiena, 2010. gada 7. februāris

there's not enough life in me, for all I want to live


Vārda diena bija diezgan mīlīga. Daudz siera kūkas, mazais brālēns, kura vārdu krājums kopš iepriekšējās ciemošanās reizes ir ievērojami papildinājies, arī šādas tādas jaukas filmas. Neko diži vairāk arī man neprasās.
Ja jau par vārdu tas stāsts, tad vēl jāmin, ka pēc dzimšanas mēnesi man nebija vārda. Biju vienkārši meitņa, puķīte, zvaigznīte un peciņa. Tieši tik ilgu laiku vajadzēja maniem vecākiem, lai beigās nenosauktu par Gundegu vai Sandru, kā tas bija iecerēts, tfu, tfu, tfu.

Esmu kļuvusi par Mārciņa personīgo twitteri. Tas ir tā, ka es viņam pačivinu visu informāciju, kas viņam būtu jāzina, bet ko viņš nezin, jo tik ļoti nelieto socializēšanās kanālus un paļaujas, ka gan jau no manis visu uzzinās. Par visādiem dedlainiem, izmaiņām, pasākumiem unī un pieteikšanos Erasmusiem bez manas gādības viņš nu nekādi nebūtu informēts.
Runājot par Mārciņu, viņam līdz nesenai pagātnei nebija ne jausmas, kas ir Beniluksa valstis. Kad viņš uzzināja, kas tās tādas ir, viņš domāja, ka tās sauc par Nibeluksa valstīm. Šis mani ļoti šokēja.

Vēl man pēdējā laikā ir pārāk superīgi sapņi. Šonakt vispār bija visi komponenti, kas nepieciešami ideālam sapnim. Sen nav bijuši nekādi murgi, bet pat tie īstenībā ir tik interesanti, ka prieks. Tas nedaudz sāk traucēt, jo no rītiem celties es negribu, jo gribās turpināt sapņus. Sapņi ir tā kā filmas, bet labāk!

Šodien tētis prasīja, kas man uz sejas balts, domāja, ka kāda ļoti meitenīga sejas maska. Lieki teikt, ka nekas tāds, protams, nebija, vien bāla āda, kurai uzspīdēja dienasgaisma. Lieliski! Paskatījos šodien dažas vasaras bildes, kur es pārmaiņas pēc neizskatos pēc līķa, un sirdī iedūra asa lāsteka, jo nu es vairs nevaru šito ziemu izturēt.Grrrrrr.


3 komentāri:

  1. aizmirsi "papardes ziediņu" ;D

    labi ka vēl nemirdzi dienasgaismā

    AtbildētDzēst
  2. hahahaha, tas būtu smieklīgi, ja tu mirdzētu saulē.

    Nibeluksa valstis XD

    AtbildētDzēst
  3. haha, nu "papardes ziediņš" ir tikai ap Jāņu laiku parasti ;D

    ja šitā ziema šitik ļoti turpināsies, tad es nebrīnīšos, ja zaudēšu pašas pēdējās pigmenta kripatiņas un mirdzēšu saulē tāpat kā sniegs, bet, nu, ja jūs gribat, kā kāds ļoti slavens vampīrs, kas liek kust ļoti daudzu meiteņu biksītēm ;DD

    AtbildētDzēst