svētdiena, 2009. gada 29. novembris

the time it rained underwater


Mani atkal pārņēmis ļooooooti miers. Man liekas, ka tik ļoti miers nevar būt veselīgi. Kādu dienu es vienkārši iešu pa ielu un sabrukšu, jo būs pārāk miers, lai kustētos. Tā tik tiešām varētu būt.

UN, runājot par trakām lietām. Pasaulē ir jāvalda līdzsvaram, tāpēc, ja man ir tāds miers, tad kaut kur kādam ir jābūt pilnīgi nemierīgam un trrrakam. Tā nu ir sanācis, ka šoreiz es zinu, kurš tieši ir tas trrrakais trakulis, precīzāk trakule. ;D
Lai saglabātu identitāti noslēpumā, saukšu viņu par Madžaru.
Madžara ir galīgi smieklīga un mīļa vispār. Bieži maina garastāvokli un skaļi pauž emocijas. Patīk kaķi, dejot un, ja viņai kasa muguriņu. ^_^
Bet par to trakumu tātad. Traki tāpēc, ka viņa sev atradusi sev, nu kā lai saka....runčuku, teiksim tā, un tagad ir ļoooti nemierīga, un vispār nespēj koncentrēties citām lietām. Es pat neteikšu, cik daudz reižu, skatoties New Moon kino, es tiku atrauta no filmas (diezgan lame, bet tomēr man interesēja), lai dzirdētu, kas viņai sakāms par runčuku;D Traki arī tāpēc, ka esmu viņu pazinusi tikai bez tādiem runčukiem un tagad ir tā citādāk nedaudz.

Vēl ir traki tas, ka atlikušas tikai 2 lekcijas, 3 referāti un 3 eksāmeni līdz es būšu (cerams) pabeigusi pirmo semestri unī. Ja pieņem, ka man izdosies izmācīties visus 3 gadus, tad tagad būšu pabeigusi jau 1/6. Trrraki.

1 komentārs: